Hirdetés

21 év után kapott új tartalmat a legjobb Worms

|

A Team17 egy rajongói patchet tett hivatalossá, ami már meg is jelent a játékhoz.

Hirdetés

Habár voltak gyengébb időszakai az idén 25 éves Worms szériának, azért az kétségtelen, hogy elég sok olyan része van, aminek sikerült hosszú órákra a képernyő elé szegeznie a játékosokat. Ilyen az eredetileg 1999-ben megjelent Worms Armageddon is, ami meglepő módon nemrég kapott is egy frissítést.

Hirdetés

Megérkezett a játék steames változatához a 3.8-as számú, rajongók által összerakott patch, amit a Team17 hivatalossá varázsolt, így valójában teljes értékű frissítésnek vehetjük. Az újdonságok között van egy vadonatúj mód, amiben összesen 6 játékos küzdhet meg egymással, tehát akár 48 kukac is a pályán lehet egyszerre.

Továbbá érkeztek még friss MI-csapatok, illetve a játék Windows 10-es és linuxos kompatibilitása is javult valamelyest.

Ti megnézitek majd az újdonságokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)