Hirdetés

Zöld erdőben jártam, „Legjobb Választást" láttam...

|

Ébreszd fel a benned szunnyadó költőt, hogy egy jól komponált locsolóverssel a CD Projekt jóvoltából egy Legjobb Választás ajándékcsomagot nyerj!

Hirdetés

"GameStar Online-on jártam
LV nyereményjátékot láttam
Azt mondták, hogy írjak
Kérem hát a díjat!"

Vakka©

Na, szóval valami ilyesmit kellene költeni, hogy indulhassatok a CD Projekt most meghirdetett locsolóversíró versenyén. A pontos kiírás szerint április 13-án éjfélig kell elküldenetek mókás locsolóverseitek az ajandek@cdprojekt.hu e-mail címre, amelyeknek tartalmilag kapcsolódnia kell a Legjobb Választás-hoz, vagy annak valamelyik tagjához. Az öt legjobbnak ítéltetett poéta nyereménye stílusosan egy Legjobb Választás ajándékcsomag (bögre, táska, toll, stb...), amiről a www.legjobbvalasztas.hu címen többet is megtudhattok. Továbbá leszögeznénk, hogy a játék kiötlője a CD Projekt és annak teljes körű lebonyolításáért ő felel. Mi csak véletlenül elfogtunk egy levelet. De tényleg!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)