Hirdetés

Xbox360 Elite érkezések

|

A Microsoft konzoljának bővített csomagban piacra dobott „Elite” változata október közepe táján debütál Japánban 400$ alatti áron. Egy esetlegesen a közeljövőben (nyár vége) megejtett európai megjelenésről azonban még csak pletykaszinten beszélnek.

Hirdetés

Az Észak-Amerikában már kapható konzol ott 480$ körüli összegért lehet a vásárlóké. A fekete konzol melletti főbb érvek a 120 GB-os merevlemez, a teljes HD-kompatibilitás és a hozzáadott kiegészítők és egyebek. Kiegészítők, úgy mint egy headset (lévén az Xbox LIVE támogatja a hangalapú chatet), HDMI kábel és Xbox LIVE arany- illetve ezüst tagság. Emellett számos videót és demót felpakolnak (Forza 2 törésvideó, több Halo 3 videó, Lost Planet multi, Madden '07, Call of Duty 3, stb.) még a HDD-re az Xbox Premium tartalom mellé.

 

1966.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)