Hirdetés

Xbox fejlesztői képzés indul - bárki jelentkezhet!

|

Biztos észrevettétek a honlapunkon a Pac-Manes reklámot.

Hirdetés

Aki észrevette, az valószínüleg huncutul arra is rájött, hogy itt valami játékkészítésről lesz szó.

Az oktatással foglalkozó IT Factory Xbox fejlesztői képzést indít. A június végén induló tanfolyamra – melynek során a népszerű Pacman játék átiratát készítik el – bárki jelentkezhet, a programozói és játékfejlesztési tudást a hallgatók menet közben, a történetbe „beleszőve” sajátíthatják el.

„Mivel az Xbox programozása teljes mértékben megegyezik az idén ősszel piacra kerülő Windows 7 Mobile programozásával, így a hallgatók az IT Factoryban megszerzett tudást az új platformon azonnal alkalmazni tudják. A dinamikusan fejlődő mobil alkalmazásfejlesztési piacon ez jelentős előnyt jelent, ráadásul ezt a területet egy jó ötlettel akár már az 1-2 fős fejlesztőcégek is bevehetik” – mondta Fóti Marcell az IT Factorytól.

Az IT Factory Xbox képzése a NetAcademia Oktatóközpontban vagy otthonról, online is végezhető. Aki ez utóbbit választja, annak az otthoni számítógépére fel kell telepítenie a Visual Studio 2010 és az XNA Framework fejlesztőalkalmazásokat. Ezt a tanfolyamot megelőző nulladik napon az oktatóval közösen végzik el a jelentkezők. A szükséges szoftvereket a Microsoft Magyarország biztosítja a résztvevők számára.

Aki jelentkezni szeretne a képzésre erre a linkre kattintva teheti meg.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)