Hirdetés

GoPro alkalmazások jönnek Xbox 360-ra és Xbox One-ra

|

Rengeteg érdekes videó készül nap mint nap a GoPro kameráival, amiket élvezet kikapcsolódásképp böngészni. Hamarosan már Xboxon is lehetőségünk lesz erre.

Hirdetés

Nagy örömünkre tovább bővül a magyar Xbox Live alkalmazáskínálata is. Ha épp nem a hónap közepéig ingyenes Dead Islanddel játszotok, töltsétek le a GoPro Channel appet, ami tavasszal fog megjelenni Xbox 360-ra, nyáron pedig Xbox One-ra.

A csak Xbox Live Goldosoknak elérhető alkalmazással válogatott GoPro videókat nézhetünk több kategóriában. Válogathatunk a sportolók, a kalandorok, természetjárók videói között, és ha valami annyira megtetszik, ihletet kapunk tőle, az appből elérhető boltban vásárolhatunk kamerákat és kiegészítőket. Minden videónál láthatjuk, hogy milyen felszerelésekkel rögzítették.

Ti használtok GoPro kamerát? Osszátok meg videóitokat kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)