Hirdetés

World of Warcraft: Warlords of Draenor - kikapcsolhatjuk a PvP-t

|

A WoW következő kiegészítőjében, a Warlords of Draenorban végre lehetőségünk lesz saját igényeinkre formálni a PvP beállításokat.

Hirdetés

Micah Whipple, avagy ahogy mindenki ismeri, Bashiok a hivatalos fórumon mesélt az új funkcióról.

„Továbbra is az a célunk, hogy a PvE realmon játszó játékosok ki- vagy bekapcsolhassák a PvP-t a Warlords of Draenorban, ami teljes mértékben és minden helyzetben biztosítaná, hogy tetteinek ellenére ne őket lehessen flaggelni. A flaggelt játékosokat nem lehet healelni, nem tudnak a PvP szerverekre átmenni, a mellékattintások és az AoE-k nem sebezhetik őket, satöbbi. Természetesen ez nem kevés munkát igényel, hiszen gyakorlatilag minden rendszert érint. Ennek ellenére úgy gondoljuk, a PvE játékosoknak ez kijár, és számukra a játéknak ilyennek kell lennie.”

Bár a játékosok játszhatnak csak PvE szervereken is, de aki erre nem gondol, könnyű célpont lehet a profi PvP-sek számára. A Warlords of Draenor várhatóan ősszel jelenik meg, a béta akár hónapokon belül elindulhat. Az előrendelők instant 90-es szinten kezdhetnek.

Nektek hogy tetszik az új kiegészítő és a vele érkező, eddig bejelentett új funkciók? Lesz olyan, aki esetleg csak a WoD miatt visszatér a játékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)