Hirdetés

A Worms 3D-n túl...

|

Az Acclaim volt szíves bejelenteni, hogy ő fogja kidobálni a boltpolcrendszerekre a Team17 várhatóan nagy sikert arató kukacos játékát, a Worms 3D-t. Hogy mikor? Azt is elárulta: februárban - bár ez csak az észak-amerikai vidékre vonatkozik, ugyanis itthon már rég megjelent :) Végre egy (jó) játék, ami hamarabb jelenik meg itthon, mint máshol! A sajtóközleményben elhintettek egy érdekes infómorzsát is, miszerint hamarosan ugyanezen kiadó bejelent egy új címet is szintén a Team17-től... egyelőre semmit nem árultak el, csak annyit, hogy idén ősszel készül el. Nos, én ebből valami kiegészítőlemezre tippelnék, hacsak nem már évek óta ülnek rajta, de majd meglátjuk...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)