Hirdetés

World of Warcraft - petíció indult a vanilla szerverek elindításáért

|

A Blizzard lecsapott a legnagyobb privát szerverre, de az old school rajongók kitartanak a World of Warcraft eredeti verziója mellett.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt történt, hogy a Blizzard bezáratta az egyik legnagyobb rajongók által működtetett World of Warcraft szervert, a Nostalriust. A szerveren a játékosok az eredeti World of Warcraftot játszhatták, ami úgy tűnik, hogy számukra sokkal többet ért, mint a játék mostani változata.

A veterán rajongók most egy petícióba kezdtek, amiben azt követelik a Blizzardtól, hogy nyisson a Nostalriushoz hasonló vanilla, vagyis a World of Warcraft eredeti verzióját futtató szervereket. A privát szerveren nagyjából 150 ezer aktív játékos volt, ráadásul még önjelölt GM-ek is voltak, akik pusztán szorgalomból, lelkesedésből segítették a játékosokat, szóval a vanilla rajongáshoz egy elég méretes közösség köthető.

A Blizzard vezérigazgatójának, Mike Morhaime-nek célzott petíció eddig több, mint 120 ezer aláírásnál tart és már népszerű YouTuberek is videókkal támogatják az aláírását. Ha ez nem lenne elég, az eredeti WoW egyik játékdizájnere, Mark Kern is támogatja az ötletet és bejelentette, hogy személyesen fogja Morhaime-nek elküldeni a petíciót, ha eléri a 200 ezer aláírást.

A petíciót itt tudjátok aláírni. Ti mit gondoltok? Ti is jobban szerettétek az eredeti WoW-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)