Hirdetés

World of Warcraft Classic - DDoS támadás érte a szervereket

|

Tegnap órákon át elérhetetlen volt a játék Európában és az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Szerencsére ritkán hallunk arról, hogy valamely játék DDoS-olás miatt vált elérhetetlenné, de unatkozó idióták néha még szórakoznak ezzel. Tegnap nem a hosszú sorbanállás miatt nem tudtak bejutni ajátékosok.

Hirdetés

Itthoni idő szerint este 10 körül jelezte a Blizzard amerikai és európai támogatása Twitteren, hogy problémák vannak az online szolgáltatásokkal, lagra és csatlakozási hibákra lehet számítani. Hajnali 3-4 környékén sikerült helyreállítani minden régióban az összes realmot a Rattlegore kivételével, de nem sokkal később az is felállt. A támadást egy UKDrillas nevű twitterező vállalta magára, aki fél órával a problémák fellépése előtt jelezte, hogy elkezdi ostromolni az összes amerikai PvP WoW szervert, de nem tudni, valóban ő áll-e a hátterében. A fiókját időközben felfüggesztették.

Ti tapasztaltok még problémákat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)