Hirdetés

World of Warcraft bloggerek visszavágnak - RIFT mentes zónákat hoznak létre.

|

Miből is látszik, ha egy új mmo meglehetősen sikeres?

Hirdetés

Többek között abból, hogy egy régebbi, nagyon sikeres mmo blogjain is az új mmo-val foglalkoznak...

Érdekes kampány bontakozott ki a Click the Lightwell blogon, amely elvileg World of Warcrafttal kapcsolatos információkkal foglalkozik. A felhasználók annyi RIFT-tel kapcsolatos hozzászólást írtak, hogy Reala, a blog gazdája kiakadt, és RIFT Free Rone-nak deklarálta a blogját - és ugyanerre hívja fel WoW-os blogger társait is:

"Sokan nehéz pillanatokat élünk át a WoW-ban" - írta Reala - "elvesztettünk barátokat, guild-tagokat, egész guildek omlottak össze és tűntek el. Nem irigylem a RIFT-től a sikert, a helyet, amit elfoglal, de az már meglehetősen zavar, hogy egy WoW blogon több a RIFT bejegyzés, mint a WoW-os..."

Önmagában kétségtelenül igazat adhatunk Realának, hiszen saját blogja, saját szabályai... Azonban látszik, hogy Ő még sosem RIFT-ezett - ott ugyanis a general chaten mindenki a WoW-ról beszél folyamatosan: legalábbis a bétában így volt :)

Emellett még egy dolog, ami érthető - rossz érzés, ha egy adott mmo-ból hirtelen tömegek vándorolnak el. Eleddig sok-sok játékban megtapasztaltuk ezt, amikor a WoW-felé mentek a klántársak - most ez fordítva történik: sajnálatos, de ez a dolgok rendje - el tudom képzelni a WoW chaten mi történik, ha valaki leírja a négy betűs szót - nem az F kezdetűt, hanem azt, hogy RIFT...

A kampány eredményeként fél világ felháborodott, illetve beszólt a bloggernek, aki ennek hatására készített egy "lightos" verziót a bannerből:

Érdemes a blogger magyarázatát elolvasni a világsajtó és a RIFT közösség reakcióira - igen tanulságos történet...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)