Hirdetés

World of Warcraft: bankot robbantottak!

|

Elérkezett az a pillanat, amelyre a Blizzard sem számított: ketten is elérték a játékon belül a 214.748 aranyas határt!

Hirdetés

Talán a WoW készítői sem gondolták, hogy egyesek majd milyen őrült módon harácsolják az aranyat a játékban, amikor annak idején a 214,748 arany, 36 ezüst és 48 rézpénz határt megszabták. Innentől kezdve ugyanis „gold over”: a program kódja miatt egy petákkal több pénzt sem szerezhetsz a játékban. Eddig csak teóriák születtek ezzel a témával kapcsolatban, azonban még senkivel sem fordult elő, hogy ekkora aranymennyiségtől roskadozzon a bankszámlája. Most azonban megszületett a rekord, amelyet két játékos is nagyjából egyszerre fedezett fel és képekkel is tudják bizonyítani. A WoW egyébként ilyenkor nem fagy ki, nem bugzódik be, hanem nemes egyszerűséggel ezt írja ki: „at gold limit”, mint ahogy ezen a képen is láthatjátok.

Az már más kérdés, hogy a pénz valószínűleg honnan származik: a két player nyílván aranyvásárlással szerzett ekkora összeget és nem azzal, hogy a derekát is lefarmolta. Hogy mi értelme ennyi pénzt gyűjteni, az persze megint érdekes kérdéseket vet fel…

Mi mással is zárhatnánk ezt a hírt, mint a híres Kabaré film slágerének „elferdítésével”: „Money makes the World of Warcraft go round…”

 

donationstheguildbank.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)