Hirdetés

World Cyber Games 2008 - Profi játékosok és gyönyörű lányok

|

Idén is megrendezésre kerül a World Cyber Games 2008 hazai selejtezője, valamint a World Cyber Girls szépségverseny.

Hirdetés

A Samsung Electronics Magyar Zrt.-nek köszönhetően az idei évben is megrendezésre kerül a World Cyber Games 2008 magyarországi selejtezője, valamint a World Cyber Girls szépségverseny. A nevezés már megkezdődött!

2008. június 18-án megkezdődött a nevezés a világ legnagyobb PC- és videojáték versenyének hazai selejtezőjére. A díj nem más, mint hazánkat képviselni a világbajnokságon! Magyarország idén öt kategóriából indít versenyzőket, ebből négynek internetes előselejtezője is lesz a hu.worldcybergames.com oldalon:

Command & Conquer 3: Kane's Wrath

 

kane_2.jpg


 

FIFA 08

 

fifa08.jpg


 

StarCraft: Brood War

 

brood.jpg


 

WarCraft III: The Frozen Throne

 

throne.jpg


Ezenkívül Guitar Hero III: Legends of Rock-ban bárki ingyenesen nevezhet, a World Cyber Games 2008 magyarországi döntőjén (augusztus 31., Jövő Háza). Akárcsak a másik négy játék esetében, a győztes ebben a versenyszámban is képviselheti hazánkat a világbajnokságon.

A tavalyi győztes

 

girl2007.jpg

 

Szintén a mai naptól lehet nevezni a World Cyber Girls szépségversenyre is, ahol keressük hazánk legszebb gamer lányát, aki nem csupán a külsejével hódít, de a PC- és videojátékok terén is megállja a helyét. www.worldcybergirls.com

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)