Hirdetés

World Cyber Games 2007

|

Ádáz multiplayeres összecsapások, csillogó fények, szép lányok bikiniben és sok egyéb látványosság fogadta azokat, akik tegnap ellátogattak a Jövő Házába.

Hirdetés

Vasárnap egy egész napos ingyenes rendezvény keretében zajlottak a World Cyber Games magyarországi fordulói. A tét mindegyik versenyző számára rendkívül magas volt, hiszen a győzelem nemcsak a WCG-n való továbbjutást jelentette, hanem rendkívül értékes jutalmak is várták a győzteseket. A tényleges játékversenyek mellett pedig férfiszemnek is kedves látványosságokkal kedveskedtek a szervezők: többek között a World Cyber Girls szépségverseny döntőjébe bejutott lányokat is megtekinthettük bikiniben, illetve szavazhattunk a legszebbre.

 


Az ászok ászai

Széplányok ide, vagy oda: a WCG természetesen alapvetően a multiplayeres összecsapásokról szól. A résztvevők többek között stratégiai játékokban, FPS-ben, autóversenyben, fociban mérhették össze tudásukat. Remek ötlet volt az is, hogy a látogatók a Guitar Hero nevű xboxos őrületben is részt vehettek. A versenyzők számára az igazi tét természetesen a továbbjutás, illetve a Seattle-be való utazás. A különböző játékok győztesei a következők: Starcraft: Ace, Project Gotham Racing 3: Stopo, Command & Conquer 3: Gorky, Warcraft 3: DNA, FIFA 07: Ancient's Redwind – ezúton is gratulálni szeretnénk nekik.

 


Greatest Show on Earth?

Az idei WCG-n azonban a puszta játék mellett igazi show elemekkel is kedveskedtek a látogatóknak. Két koncertet is láthattunk: napközben Gáspár Lacit hallgathattak azok, akik ezt a stílust szeretik (jelen sorok írója pár fénykép elkészítése után úgy menekült a helyszínről a koncert idejére, mint az őrült, ki letépte láncát…), illetve este a Wendigo előadásában is hallhattuk „BZ-t”, aki az egész rendezvényt konferálta szűnni nem akaró, hihetetlen energiával és poéntömeggel. A koncertek mellett a női nem is képviseltette magát a rendezvényen: a döbbenetes képminőséget produkáló méregdrága Samsung televíziók mellett gyönyörű, kék ruhába öltözött hostess lányok álldogáltak, egy kicsivel arrébb fürdőruhás CKM csajokkal lehetett fényképezkedni, illetve a rendezvény szerves részét képezte a már említett szépségverseny.

 


Csinibaba, nevess reám

No igen: kár is lenne tagadni, hogy az egész rendezvény legsikeresebb része a szépségverseny volt. Több fordulón keresztül is láthattuk a színpadon megjelenő lányokat: természetesen a legnagyobb sikere a bikinis bemutatónak volt. A lányok szépségük mellett játékbeli és számítástechnikai tudásukat is megcsillogtatták: egyrészt a Project Gotham Racing nevű Xbox 360-as autóversenyen, másrészt egyfajta „vizsgatételeken” kellett helyt állniuk, ahol a zsűriben is részt vevő Malachit által összeállított játékbeli és számítástechnikai kérdésekre kellett válaszolniuk. Talán emiatt is lehetett, hogy „szépségverseny” győztese végül is nem az objektív esztétikai szempontok alapján kiválasztható legszebb lány lett, hanem az alsó fertályban kicsit „erős”, ám egész kedves arcú, nagyon közvetlen lány, Nimmerfroh Katalin, aki nem „mellesleg” a GameStar arca is lett. Mi mindenesetre gratulálunk a nőnemű és hímnemű győzteseknek egyaránt, és figyelemmel fogjuk kísérni, hogyan teljesítenek majd utóbbiak Seattle-ben: hajrá, hajrá!

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)