Hirdetés

Wish - vagy amit csak akartok

|

A Mutable Realms is bemutatta, mindezidáig féltve őrzött alkotását, nevezetesen a Wish-t. A közel 1 éve készülő alkotásban állítólag eddig PC-n még nem látott játékélmény tárul majd elénk... Érdekessége, hogy nem egyszerűen MMORPG-nek definiálják, hanem UMMORPG-nek, vagyis Ultra Massive Multiplayer Online Role Playing Game. A játékot először az idei E3-on lehet megszemlélni teljes valójában, a publikus tesztelése pedig ez év végére várható. A végleges változat ezzel szemben csak 2004 telére várható. Addigis szemléljétek meg az első képeket itt... Amint a játékról bővebb infó is kiderül, azonnal jelentem!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)