Hirdetés

Windows 10 olcsón – itt a tavaszi leárazás!

|

Hamarosan beköszönt a naptári tavasz, és beindul a munka - készítsd fel gépedet is!

Hirdetés

Bár odakint még fagyos szelek fújnak, és valószínűleg jó ideig kapargathatjuk a havat autóinkról és csúszkálhatunk a jéggé fagyott tócsákon, kevesebb mint két hét múlva itt a március, ami remélhetőleg tavaszt fog hozni. Akárhogy is: a Godeal24 nem várt tovább, már a héten elindította a Spring Sale-t, melynek keretében az eleve nagyon kedvező árhoz képest akár további 62%-kal olcsóbban vásárolhatunk szoftvereket!

Remélhetőleg lassan visszatérhetünk a munkahelyeinkre, de amíg otthonról vagyunk kénytelenek dolgozni, addig jobb, ha mindent megteszünk, hogy semmi ne hátráltasson minket. Az első lépés például a legális Windows 10 és Office beszerzése lehet.

Hirdetés

Windows 10 Professional Edition már 7,4 eurótól, és további akciók - használd az EGD50 kuponkódot!

Válassz világszerte aktiválható Microsoft Office 2019 Professional Plust akár 62% kedvezménnyel! Használd az EGD62 kuponkódot!

55% kedvezmény további szoftverekre és csomagokra - váltsd be az EGD55 kuponkódot!

A Godeal24 egy megbízható online platform, mely kiváló áron kínál Microsoft szoftvereket. A rendelés után nem sokkal e-mailben érkezik meg a megrendelt kód. Érdemes a SPAM mappát is ellenőrizni, illetve a promóciókat, hogy megtudjuk, biztosan célba ért-e! 

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)