Hirdetés

Wiilágjárványt okozhat a túlzott Wii használat

|

A ködös Albionban hirtelen megnövekedett a Wii-zés közben megsérültek aránya, veszélyesnek minősítették a konzolt.

Hirdetés

Nagy-Britanniában eddig soha nem látott betegséget diagnosztizáltak a helyi orvosok, egy héten belül tíz páciens kért és kapott korházi beutalót, miután otthoni körülmények között képtelen voltak kikúrálni Wii-zés közben összeszedett sérüléseiket. A szigetországban praktizáló doktorok figyelmeztetik lakosságukat a Wii veszélyeire, mellékhatásaira. Legjobb esetben mindannyian csak hallottunk a komoly problémákat előidéző hepatitisz betegségcsaládról, a Wii-zés közben lesérültek immár külön csoportot alkotnak, nyavalyájukat Wii-itisz néven dokumentálták. A betegek többsége térd és jobb oldali vállfájdalomra panaszkodott, mely megmagyarázza, miért tekinthetjük egészségesnek a Wii játékokat. A Broomfield Hospital orvosa, Dr. Dev Mukerjee elmondta, az elmúlt hétben 100 százalékkal megnövekedett a Wii-itiszesek aránya, legtöbbjük a nyolc és tizenhárom éves korosztályba sorolható, azonban találhatunk közöttük felnőtteket is. Sőt, ha nem szeretnénk megírni vérhányós matekdolgozatunkat, akkor nyugodtan látogassuk meg orvosunkat és írassuk ki magunkat Wii-knee tünetekre hivatkozva. Habár humorosnak tűnik a Wii-knee betegség Dr. Dev Mukerjee kijelentette, térdtörést is eredményezhet a túlzott Wii Fit használat. A Wii-itiszben szenvedő pácienseket fájdalomcsillapítókkal és immunnövelő injekciókkal szurkálják, felépülésük átlagosan három hónapot vesz igénybe.

wii_1.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)