Hirdetés

WCG, Seattle: Magyarok tovabbjutottak!

|

Egy néhány napja fennálló adósságot törlesztek a következő hírrel, mely hazánk fiainak teljesítményét dícséri.

Hirdetés

Seattle, WCG, 2007. október 5.

A magyar csapatból a ma kezdő két játékos egyaránt továbbjutott.
Redwing FIFA-ban simán hozta az első meccset. A horvát Denist 10:1-re verte. Ezután már nehezebb meccsek következtek. A koreai carlos11 és a kinai skyline-nal folytatott meccsek egyaránt döntetlenek lettek. Az utóbbi azért is szép eredmény, mert 4:1-ről sikerült megmenteni a játékot.

Gorkynak az első játékát a belga Ghorax megóvta, annak ellenére, hogy ő élvezett előnyt abból, hogy Gorky monitorja 1,5 percre elsötétült. Az óvás eredménye az lett, hogy a meccset újra játszották és és Gorky újra nyert. A második ellenfél a bolgár Didi8 volt. A Warcraft 3-ból közismert játékos nem jelentett problémát a magyar CNC playernek, igy egy sima 5 perces győzelemmel zárt Gorky. Az utolsó mirror meccsben a világ egyik legjobbja a német Dackel nyert. A játék közepéig Gorky volt a jobb, de itt a német taktikus játékkal megford-totta az állást.

A két magyar versenyző egyaránt csoport másodikként jutott tovább.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)