Hirdetés

Wasteland Kings - most már Nuclear Throne

|

A Vlambeer véletlenszerűen generált arcade akciójátéka mostantól új néven folytatja útját: Nuclear Throne.

Hirdetés

Ritkán esik meg, hogy egy játék véglegesnek szánt nevét a fejlesztése közben változtatják meg. A Wasteland Kings név nem egy egyszerű projekt név volt tehát, a névváltásra a Wasteland 2-t fejlesztő másik cég, az inXile miatt került sor. De nem ám akárhogy...

A Vlambeertől Rami Ismail számolt be az esetről: „Nuclear Throne-ra neveztük át készülő játékunkat, a Wasteland Kingset, méghozzá azért, mert ez a cím nagyon hasonlít az inXile által készített, Wasteland 2 játék címére.”

„Mindenekelőtt szeretnénk elismerésünket kifejezni az inXile felé, akiktől az első kapcsolatfelvétel nem ügyvéden keresztül jött, de nem is egy fenyegető levél formájában, „SÜRGŐS” címkével ellátva, hanem egy egyszerű ottani fejlesztőtől. Az e-mail amit kaptunk tőle, rövid volt és lényegre törő. Ezt követve fel is vettük vele a kapcsolatot Skype-on keresztül és arra a megállapodásra jutottunk, hogy mivel a mi játékunk a nevén túl még profilban is hasonlít kicsit az övékre, azért, hogy a vásárlók véletlenül se keverjék egymással a kettőt, megváltoztatjuk a Wasteland Kings címét.”

Ismail a következőképpen zárta sorait: „Így kéne működnie manapság az üzletnek. Emberek között, nem pedig ügyvédek, cégek és különböző ügyosztályok között. A mai világban annyi papírmunka fűződik ezekhez a dolgokhoz, hogy az emberek elfelejtik: nem számokkal és dossziékkal állnak szemben, hanem hús-vér emberekkel.”

Az eredetileg PC-re bejelentett Nuclear Throne megjelenik majd Macre és PlayStation 4-re is. Egyébként korábban kiadtak már egy prototípus verziót a Wasteland Kingsből, amit innen tölthettek le teljesen ingyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)