Hirdetés

Warhammer 40K játék készül konzolra

|

Ha már fizetett a Warhammer 40K univerzum jogaiért a THQ, akkor magától értetődő, hogy megpróbálja hasznosítani.

Hirdetés

A kb. négy éven belül érkező Warhammer 40K MMO mellett eddig következő hónapra tervezett teljes játékunk (Fire Warrior), Squad Command (PSP) no és a Dawn of War széria révén tette, teszi, tervezi tenni, tenné, tette volna, ha tehette volna, stb. (nem kívánt rész törlendő) mindezt. Most azonban a kiadó ausztrál stúdiója kapta azt a feladatot, hogy X360-ra és PS3-ra egy vérbő akciójátékot készítsen (iparági pletykák szerint igazi trancsírozós cuccra számíthatunk). A tények egyelőre csak arról szólnak, hogy a THQ Studio Australia munkatársakat keres egy WH40K játékhoz, ami a fentebb említett két konzolra hivatott megjelenni.

warhammer40000.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)