Hirdetés

Warhammer 40K: Dawn of War II - Ork invázió trailer

|

Jóságos kis videót találtunk, ami a Warhammer 40k: Dawn of War 2 multi csatáit hivatott népszerűsíteni.

Hirdetés

A Warhammer 40.000 világa kőkemény, kegyetlen és kaotikus.Orkok, káoszlovagok, eldák, tyranidák keserítik az emberiség sorsát. Velük csak az Űrgárdisták és a Birodalmi Gárda veszi fel a harcot. Hogy pontosan hogyan is, kiderül majd február 23-án mikoron is megjelenik végre a Dawn of War 2, és mindenki újfent a csaták sűrűjébe vezetheti a sorozatlövővel és lánckarddal érvelő Űrgárdista brigádot. Az egyszemélyes kampány során ugyanis csak őket irányíthatjuk - egyelőre. A Starcrafthoz hasonlóan epizódokra szabdalt játék következő részeiben ugyan biztosan kapunk majd még más kampányokat is, de addig marad a multiplayer. Annál is inkább, mivel aki rendelkezik a Dawn of War Soulstrom kiegészítőjével, már egy hét múlva - január 21-én - elkezdheti nyüstölni az open beta keretében, és kiderítheti, vajh elég lesz-e hozzá a vas. A többi emberke sajnos csak egy héttel később, január 28-án kapcsolódhat be a küzdelembe, de azt a pár napot már kibírjuk akár féllábon is. Addig marad ez a videócska, ami nagyon profi, maximálisan hangulatos, meg minden. Akarom. Most.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)