Hirdetés

Warhammer 40K: Dawn of War 2 - Előrendelési akciók

|

Előrendelési akciót hirdetett a THQ. Bizonyos helyekről előrendelve a Warhammer 40K következő részét, ingame bónuszokat kapunk.

Hirdetés

A THQ szeretné bebiztosítani a jövő év februárjában megjelenő Warhammer 40K: Dawn of War 2 játékának sikerét. Az előrendelés ugyan nem újkeletű dolog, de mostanában már mindenféle trükkel szeretnék rávenni a felhasználókat, hogy előre kicsengessék a játékok árát. Az exkluzív demó még talán nem is akkora vonzerő, de néhol már ingame cuccokat is kapunk ha előre is megbízunk a fejlesztőkben. A GTA: Chinatown Wars előrendelői például kapásból megkapják az összes fegyvert, valamint egy kis bónusz zsebpénzt is kapnak. A THQ is kedveskedik az előrendelőknek. Aki a GAME honalpon rendeli előre a Dawn of War 2-őt, az egy Destroyer Wargear-t kap, ami Avitus testvér és Destroyer csapata turbózott felszerelését tartalmazza. A cumó egy egyedi páncélt, egy extra sorozatlövőt, és egy rekétavetőt rejt. Kapnak ezenkívül négy egyei színt a seregtervezőben úgymint: Dwarf Bronze,Abyss Blue, Abyss Magenta, Butonic Brown. A másik akció a HMV előrendelői számára áll nyitva. Ők Cyrus testvér és felderítői számára szerválhatnak egy hasonló egyedi cuccokat tartalmazó pakkot - egy páncél, egy shotgun, és egy mesterlövész puska a jutalom. A négy extra szín nekik is jár: Abyss Yellow, Chainmail, Abyss Green, Rotting Flesh. Hogy ezek az akciók nálunk milyen formában lesznek elérhetőek, ha egyáltalán azok lesznek, még nem tudni sajnos, pedig szívesen vezetném "Rothadó Hús" színezetű katonáimat harcba. Végezetül minden előrendelő egy Steelbox nevezetű csomagolásban kapja majd a játékot, a szokásos dvd tok helyett, de hogy a doboz valóban acélból van, azt nem tudni. A kép alapján akár abból is lehet...szerintetek?

 

warhammerdoboz.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)