Hirdetés

Warhammer 40,000 Space Marine - Demó minden platformra

|

A Warhammer 40,000 Space Marine nem csak azért számít ritka esetnek, mert még a megjelenés előtt kipróbálhatjuk, hanem azért, mert minden támogatott platformon élhetünk a lehetőséggel.

Hirdetés

Még úgy egy hónapot kell várnunk a Warhammer 40,000: Space Marine megjelenésére, amiből a THQ döntése folytán már augusztus 23-án ízelítőt kapunk. Azon a napon jelenik meg ugyanis a játék PC-re, valamint X360-ra szánt demója, egy nappal később pedig már a PS3-as változat is be fog futni.



Azok, akik már előrendelték Steamen, még korábban, augusztus 18-án élhetik át, milyen is, amikor egy két és félméteres behemót tetőtől talpig páncélban úgy hatol át az ork csapatok sorain, akár a kés a vajon. Az általános 23-i dátumból le lehet csippenteni 24 órát, ha regisztrálunk a Warhammer 40,000: Space Marine hivatalos oldalán.



Az még nem ismert, hogy a demó révén melyik játékmódba (singleplayer, kooperatív, vagy kompetitív multiplayer) nyerhetünk bepillantást. Apropó co-op, csak most derült ki, hogy ez a játékmód a megjelenéskor még nem képezi a Space Marin részét, csupán később lesz elérhető. Arról sincs információnk, hogy fizetni kell-e majd érte, vagy ingyen megkapjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)