Hirdetés

Vivendi - szeressük együtt!

|

Nos, a Valve kiadott egy nyilatkozatot, melyben elismerte, hogy néhány Half-Life 2-t valóban megvettek a tisztelt játékosok - najó, nem is olyan keveset, és továbbra is tart az árusítás jó pár nagyobb amerikai bevásárló központban. Azonban Doug Lombardi azt is elmondta, hogy sajnos a Vivendi-n múlik, hogy mikor indíthatják el az aktiváló szervereket. Ezek hiányában hiába vásároltad meg a játékot, nem tudod kipróbálni. Néhány emberke még két mókás telefonbeszélgetést is készített, melyek ugyan nem valódiak, de remekül példázza a gémerek felháborodását (a fájlok itt és itt találhatóak - Thanks Darth_Revan). Mondjuk szerintem mindenki ideges lenne, ha ott lenne a kezében a játék, és csak a korongokat nézegethené... Egyébiránt a Shacknews fórumain a 3D Realmes George Broussard is elküldte a Vivendit a jó fenébe (csak szép ékesen, amit most ide nem írhatok ki :D). Minimális extraként megosztom veletek az éjjel ufzero által küldött linket, mely egy rakat, nagyfelbontású házi készítésű HL2 borítót tartalmaz. Legalább ezt nézegessük :) Jól jön majd azoknak, akik Steamen keresztül vették / veszik meg a játékot.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)