Hirdetés

Veszélyes eBay felhasználónak lenni

|

Az eBay elismerte, hogy március 8-án egy állítólagos román hacker 15 eBay-felhasználó személyes adatait - beleértve hozzáférésüket is - tette közzé az eBay fórumán.

Hirdetés

A 15 felhasználó adatait - köztük társadalombiztosítási számokat, hitelkártya számokat, a hitelkártyák ellenőrző számát, bankszámlaszámokat, ATM PIN-eket, édesanyjuk lánykori nevét, születési dátumukat, jogosítványuk számát, otthoni címüket és telefonszámukat - közzé tevő hacker "Born_To_Scam_American_Guys" (kb. "Arra Született, hogy Lenyúlja az Amcsikat") néven jelentkezett be egy lopott account segítségével. Ámokfutását azzal kezdte, hogy elkezdte sértegetni a fórumon jelenlévőket, majd mintegy záróakkordként - egy, a román hackerek felsőbbrendűségét éltető és az amerikaiakat gyalázó, hibás angolsággal íródott hozzászólás végén - közölte a fenti adatokat. (A teljes szöveg megtalálható az eWeek cikkében.)
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)