Hirdetés

Venom szinkronszínésze elkotyoghatta, mikor jelenik meg a Marvel's Spider-Man 2

|

A horrorlegenda Tony Todd meggondolatlanul válaszolt egy lelkes rajongónak.

Hirdetés

Hacsak nem húz valami váratlant a Sony az E3 környékre időzített nyári bemutatóján, a Marvel's Spider-Man 2-t könyvelhetjük majd el a legfontosabb 2023-as játékaként. Ezzel egyébként még véletlenül sem szeretnénk lekicsinyleni az Insomniac Games munkáját, ugyanis a stúdió az első résszel nem kisebb bravúrt hajtott végre, mint hogy elcsente a koronát a legjobb szuperhősös videojáték címét viselő Batman: Arkham City fejéről.

Ennélfogva bármikor is jelenjék meg a teljes értékű folytatás (ne feledjük, hogy a Marvel's Spider-Man: Miles Morales számos érdeme dacára is csak kisebb volumenű egy spin-off), bármilyen konkurensekkel is kell majd megküzdenie, jó esélye lesz rá, hogy sok millióan Peter Parker és protezsáltja közös kalandját teszik majd a kosárba, vagy azt is.

Hirdetés

És hogy erre mikor kerülhet sor? Nos, ha hihetünk a Venom karakterét szinkronizáló Tony Toddnak, már kora ősszel. Megosztott a Twitteren magáról egy képet, amin egy motion capture vázban pózol, mire egy rajongó úgy reagált, hogy nem jöhet elég hamar a játék. A szószátyár színésznek több sem kellett, megdöbbentően őszinte és nyílt válaszában közölte, hogy szeptemberben rajtol el a játék, amit agresszív marketingkampány előz majd meg augusztusban. Valószínűleg nem lövünk mellé, ha azt feltételezzük, hogy ezzel titoktartási szerződést sértett.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)