Hirdetés

Végre megérkezett az Alan Wake Remastered trailere, megjelenési dátummal

|

Hangulatos előzetes mutatja meg, hogy fog kinézni a felújított kaland.

Hirdetés

Az Amazon tisztában volt vele, hogy ma este fogják megmutatni a ráncfelvarráson átesett Alan Wake-et a PlayStation Showcase során, így a műsor előtt fellőtték a játék adatlapjára az első képeket, amiket nálunk is megcsodálhattatok. Szerencsére nem kellett sokat várnunk rá, hogy mozgásban is láthassuk, milyen munkát végez a fejlesztőcsapat sokunk kedvencének restaurálásával. 

Hirdetés

Ahogyan azt korábban feltételeztük, az Alan Wake Remastered többek között továbbfejlesztett látvánnyal, felpimpelt karaktermodellekkel és részletgazdagabb környezettel érkezik, 4K-s élményt ígérnek, ami a két DLC-re (The Signal, The Writer) is vonatkozik. Alig várjuk, hogy többet is meséljenek arról, miben újul meg ez a klasszikus, addig is íme az első másfél perces kedvcsináló:

A pletykák beigazolódtak, az Alan Wake Remastered valóban október 5-én fog megjelenni szinte minden platformra, de PC-n csak az Epic Games Store-on keresztül lehet majd beszerezni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)