Hirdetés

Vampire: The Masquerade - Coteries of New York - traileren a vámpíros kaland

|

Három Vampire: The Masquerade játék is készül, amelyek közül az egyik még idén megérkezik. Ehhez kaptunk most egy vadonatúj kedvcsinálót.

Hirdetés

Három éven keresztül három különböző stúdió szállít nekünk három vámpíros játékot: a legtávolabbi közülük a 2021-ben, a Big Bad Wolf (The Council) és a Bigben Interactive kiadásában érkező Vampire: The Masquerade - Swansong, de előtte még 2020-ban megkapjuk a Paradox és a Hardsuit Labs projektjét, a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t. A sort az idén decemberre betervezett Vampire: The Masquerade - Coteries of New York nyitja majd a Draw Distance (Ritual: Crown of Hornst) csapat tolmácsolásában. 

Hirdetés

Ebben a narratív és az újrajátszhatóságra nagyban építő kalandban New York vámpírklánjainak egyikét választva csöppenhetünk bele két nagy klán, a Camarilla és az Anarch közötti konfliktusba, a végigjátszás során pedig számos döntés és ezáltal sokféle befejezés vár a karakterünkre. A trailer alapján izgalmasnak tűnik: 

A Vampire: The Masquerade - Coteries of New York december 4-én jelenik meg PC-re, Macre és Linuxra, valamint 2020 első negyedévében Nintendo Switchre is (van esély a PS4-es és Xbox One-os verziókra is). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)