Hirdetés

Változtatnak a Crysis alaptörténetén!

|

A Crytek ma hivatalos sajtónyilatkozat formájában közölte, hogy változtatnak készülő FPS-ük sztoriján.

Hirdetés

Az új történet szerint az USA és Észak-Korea között egyre jobban nő a feszültség, amely a Dél Kínai-tengeren kristályosodik ki igazán. A problémát pedig egy amerikai archeológusok által felfedezett rejtélyes objektum okozza, mely az egyik ottani szigeten található. Észak-Korea rögtön elfoglalja és lezárja a területet, az USA pedig egy elit egységet küld, hogy kihozzák a tudósokat, és megtudják, miért kell annyira a koreaiaknak a tárgy. A két nép közötti ütközet alatt azonban az objektum működésbe lép, és minden jel arra mutat, hogy az idegen eredetű tárgy a föld leigázásában játszik kulcsszerepet. A sziget emberi túlélői összefognak, így megkezdődik a háború a csonttá fagyott trópusi szigeten a földönkívüliekkel, melynek kimenetelétől akár a föld sorsa is függhet. Úgy tűnik tehát, hogy a meteor becsapódását cserélték ki egy eleve ott lévő, de eltemetett tárgy jelenlétére, amelyet emberek találnak meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)