Hirdetés

Válaszolj pár egyszerű kérdésre, és nyerj PlayStation cuccokat!

|

Ma este 7-től vár a MOL EB SHOW, ahol próbára teheted a tudásod és értékes ajándékokat is nyerhetsz!

Hirdetés

10 részes kvíműsorral jelentkezik az Európa Bajnokság ideje alatt a MOL EB SHOW, ahol sztárvendégekkel együtt tehetitek próbára a tudásotokat, hogy értékes ajándékokat nyerjetek. A fődíj egy PlayStation 5, de DualSense kontrollereket, dedikált mezeket, PlayStation játékokat, PSN előfizetést, és DRK vásárlási utalványokat is bezsákolhattok.

Hirdetés

Bár a torna, és ezzel együtt a MOL EB SHOW is a végéhez közeledik, még mindig nem késő csatlakozni. Az elsősorban a focira összpontosító adás este 8-kor kezdődik a Comedy Central YouTube csatornáján, ahol Ganxsta Zolee is próbára teszi magát. Kaci állította össze a kérdéseket, úgyhogy izgalmas témákban ma sem lesz hiány.

Ha fociban nem annyira vagytok otthon, de a PlayStation játékokban annál inkább, akkor érdemes már 7-től csatlakozni, a Fun With Geeks Twitchen indul ugyanis a hivatalos PlayStation Warmup, amivel bemelegíthettek, a legokosabb pedig egy PlayStation játékkal távozhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)