Hirdetés

Vadiúj cuccokkal rúgta be a karácsonyi szezont a PlayStation Gear Store

|

Rajongóként és ajándékötletek után kutatva is érdemes lehet szétnézni a kollekcióban.

Hirdetés

A PlayStation témájú holmik hivatalos boltja, a PlayStation Gear Store izgalmas hely azoknak, akik PS emblémás csecsebecsékkel szeretnék világgá kürtölni a konzol iránt érzett rajongásukat. Nekik lehet jó hír, hogy a Sony nemrég előállt a hardcore fanoknak szóló termékek legújabb, 2021-es téli kollekciójával.

Habár 2015 óta már Európában is elérhető a digitális szuvenír bolt, hazánkba sajnos továbbra sem szállítanak a japánok. Ausztriába, Németországba, Írországba és az Egyesült Királyságba viszont igen, hogy csak a nagyobb magyar közösséggel rendelkező államokat említsük, így akár nekünk is érdekes lehet az új gyűjtemény.

Hirdetés

A kollekcióban 10 terméket találunk a pulóverektől a karácsonyfadíszeken és a bögrén át egészen a takaróig. A hivatalos blogposzt alapján a legmenőbb, kékben pompázó üveg karácsonyfadíszek sajnos csak Amerikában rendelhetők, a PS-exkluzív címek hőseit (pl. Kratos, Ratchet, Aloy) ábrázoló akril szett viszont az európai otthonokban is feldobhatja az ünnep hangulatát.

Cikkünk írásakor a becsült szállítási dátumok terméktől függően december 15. és 31. között alakulnak, a cipzáros-kapucnis pulóverben például leghamarabb sajnos csak szilveszterkor villoghatnak a megrendelők.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)