Hirdetés

[KéPZ] UT 3 képség

|

Chavalier már beszámolt az Unreal Tournament 3-mal kapcsolatos szomorú hírekről, így gyógyírként lessétek meg a képeket.

Hirdetés

Mint megtudtuk a Midway 2008-ra tolta el az Unreal Tournament 3 PlayStation 3-as átiratának megjelenését, azonban a PC-s verzió továbbra is a tervezett időpontban robban be a piacra. A konzoltulajok számára ma közölt rossz hír mellé megkaptuk a gamma hivatalos rendszerkövetelményét, továbbá két friss állóképet is sikerült lőnünk.

Az egyik egy légicsatát tekinthetünk meg madártávlatból, míg a második képe egyik hősünk nézz a távolba. Vajon mi az amin ennyire elmerülten gondolkodik? Esetleg azon agyal, hogy hova tette le a szivarját??


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)