Hirdetés

Unreal Tournament 3 - Ingyen hétvége a Steamen

|

A már megszokottnak mondható hétvégi Steam akció ezúttal az Unreal Tournament sorozat legfrissebb tagját érte el.

Hirdetés

Bár nemzeti fizetőeszközünk az utóbbi időben jelentősen gyengült az euróval és a dollárral szemben, még mindig akadhat olyan játékos, aki lát fantáziát a Valve legújabb akciójában. Ha másra nem, arra mindenképpen jó lehet, hogy ingyen és bérmentve kipróbáljuk, milyen lett az Unreal Tournament 3 a sokat emlegetett Titan Pack telepítése után. Új fegyverek, új járművek, új karakterek, új térképek, csupa finomság, ami után minden UT3 rajongó megnyalja az ujját.
Visszatérve az akcióra... A hétvégén ingyen játszhatunk az Unreal Tournament 3-mal, csupán annyit kell tennünk, hogy telepítjük a Steam klienst és létrehozunk egy felhasználói profilt. Ha ezzel végeztünk, csak rá kell kattintanunk a megfelelő linkre és jöhet a mehet.

ctf-nanoblack.jpg


Amennyiben bejön a játék, akkor 40 százalékkal olcsóbban vásárolhatjuk meg március 15-ig 11.99 eurós áron. A teljes Unreal Deal Pack (Unreal Gold, Unreal 2: The Awakening, Unreal Tournament Game of the Year Edition, Unreal Tournament 2004: Editor's Choice Edition és Unreal Tournament 3 Black) jelenleg 39.99 euróba kerül.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)