Hirdetés

Unod már, hogy mobilozás közben tartanod kell a fejed? Itt a párna, ami tartja helyetted!

|

Működik kézikonzolokkal, például Nintendo Switchcsel vagy akár könyvekkel, újságokkal is.

Hirdetés

Vannak olyan hétköznapi kényelmetlenségek, amikkel megtanultunk együtt élni, nem gondolunk arra, hogy ezek áthidalhatóak lennének. Szerencsére a feltalálók gondolkodnak helyettünk is: Japánban bemutatkozott a Lying Face Down Sleep Cushion Z, aminek a neve sokat elmond a céljáról.

A párnát kimondottan úgy alkották meg, hogy hason fekve támassza mind a mellkasunkat, mind a fejünket, így a két párnázott rész között átnézve kényelmesen mobilozhassunk, Switchezhessünk (illetve Steam Deckezhessünk majd), csinálhassunk dolgokat, amiket ebben a pózban szokás.

Hirdetés

A gyártó különös figyelmet fordított a tervezésnél arra, hogy a drága fogyasztó viselhessen szemüveget  is használat közben. Bár ezt nem írják, feltehetően szempont volt, hogy kényelmesen lélegezhessen.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Mi több, oldalon vagy háton fekve is bevethetjük, így többé soha nem kell pihenés közben energiát használnunk arra, hogy a fejünket vagy a hátunkat tartsuk.

Egyelőre csak Japánban kapható, ott kb. 18-20 ezer forint körüli összeget kérnek érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)