Hirdetés

Újabb Midway interjú

|

Ezúttal a HomeLAN csapata kapta el Nyulászi Zsoltot, egy izmos kis interjú erejéig. Az itt található oldalon újabb érdekes infók kerülnek elő, a hazai fejlesztésű Midway: Naval Battles című alkotásról! Mivel érdekel, klikkelj ide!

HomeLAN: A már bemutatott képek igencsak részletesek. Mit tudsz mondani a grafikus motorrol a jelenlegi fejlettségi szinten? Mithis: A legfőbb követelmény, hogy a motor realisztikus legyen. Ez nem egy rajzfilmszerű világ, vagy valami lejárt 2D-s látvány. Mi nem szeretjük a kis füllentéseket sem, igy valami valóban komoly dolgot alkotunk. Nagyon nagy gondot szentelünk az igen apró részletekre is...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)