Hirdetés

Új Xbox eseményt hoz magával a Tokyo Game Show 2020 Online

|

A Microsoft szeretne még többet mondani az Xbox Series X-re készülő játékokról.

Hirdetés

Várhatóan novemberben fog megjelenni az Xbox Series X, de a Microsoftnak sok mondanivalója van még addig az új konzolról, amit többek között olyan előadásokon keresztül fog közölni, mint amilyen a júliusi Xbox Games Showcase is volt. Akkor olyan játékok mutatták meg magukat, mint a Halo Infinite, a State of Decay 3, az új Forza Motorsport, az Ori and the Will of the Wisps és a The Medium. Már nem kell rá sokat várnunk, hogy újabb tartalmakat villantson az Xbox brand. 

Hirdetés

Szeptember végén, online kerül megrendezésre az idei Tokyo Game Show, a programok között pedig szerepel egy "Xbox Tokyo Game Show Showcase 2020" névre hallgató esemény is, méghozzá szeptember 24-re, csütörtökre datálva, hazai idő szerint 12:00-kor fog kezdődni. 

A panel leírása nem árult el túl sokat arról, hogy ezúttal mit fognak megmutatni Phil Spencerék, csupán  annyit ígértek, hogy olyan tartalmakkal készülnek, amiket a gamerek értékelni fognak.  Resident Evil Village egyébként tuti lesz, az meg jön Xbox Series X-re is, szóval egy címet akár már ki is pipálhatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)