Hirdetés

Új Tomb Raider film - vissza a gyökerekhez

|

Az új Tomb Raider film 2013-ban, az új Tomb Raider játék megjelenése után várható.

Hirdetés

Graham King, a film producere szerint az első két Tomb Raider mozi, amelyben Angelina Jolie szerepelt "nem volt borzalmas", az új mozi a Casino Royale és a Batman Begins nyomvonalain halad majd.

"Nagyon érdekesnek találom, hogy az a történet, amit elmesélünk majd arról szól, milyen volt, mielőtt a főszereplő igazán Lara Croft lett volna"- nyilatkozta King. - "rengeteg nagyon jó karakter van a filmben, de a lényeg a rengeteg akció és a sok vicces jelenet, amely miatt, legalábbis számomra, teljesen más lesz, mint az eddigiek. Én mindenképp azt akartam, hogy 'újraindítsuk' a sorozatot, így meg is próbáljuk."

Az utolsó Tomb Raider film nyolc éve  jelent meg The Cradle of Life ( Az élet bölcsője) alcímmel.

A Crystal Dynamics által fejlesztett új és 'újraindított' Tomb Raider játék egyébként egy szigeten indul majd, ahol a kezdő régésznő hajótörést szenvedett..

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)