Hirdetés

Új logót villantottak és következő játékukról is meséltek a Days Gone fejlesztői

|

Bár a Days Gone folytatása továbbra sincs kilátásban, a játék alapjait fel tudják használni.

Hirdetés

Alighanem kelleni fog még egy kis idő, hogy feldolgozzák a rajongók a Sony hozzáállását a Days Gone-hoz: hiába fogyott jól a nyitott világú, posztapokaliptikus, "zombis" akciókaland, a kritikusok pontszámai elmaradtak attól, amit a PlayStation konzolok gyártója elvárt, ezért nem adott esélyt a Days Gone 2-nek. Mi több, minden jel arra utalt, hogy egyszerű támogató stúdióvá minősíti vissza a csapatot, amelynek a Naugty Dog projektjeit kell segítenie.

Szerencsére végül nem fajultak idáig a dolgok, s bár Deacon St. John története egyelőre befejezetlen marad, a Bend Studio belevághatott egy új projektbe, amely teljesen új szellemi tulajdon is egyben.

Hirdetés

Utóbbival kapcsolatban megosztott néhány részletet Kevin McAllister (igen, a nevére mi is felkaptuk a fejünket) community manager a PlayStation blogon.

"Jelenleg egy új IP-n dolgozunk, amelynek többjátékos része is van, és a Days Gone nyitott világának rendszereire épül ugyan, de egy új világot hogy el nektek, amelyet rendkívül izgatottan építünk fel számotokra. Alig várjuk, hogy megmutassuk, amikor eljön az ideje."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ha játékot még nem is, a Sony Bend újratervezett logóját már megcsodálhatjuk, amely az Oregon középső részében található stúdió otthonát, történelmét és életstílusát szimbolizálja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)