Hirdetés

Új hazai fejlesztés: Hetedik!

|

Bizony! Első project, de a címe A Hetedik! :) A MoonLine Games egy magyar garázsfejlesztőcsapat, akik most bejelentik új és eddigi egyetlen játékukat, melynek címe: A Hetedik. "Egy dark-kaland játék lesz, amolyan Alone in the Dark stílusban. Egy kastélyban játszódik, bonyolult és szövevényes örökösödési vita folyományaként, tehát bőven lesz nyomozni- és paráznivaló. :) Kb. fél éve készítjük és egy teljesen újfajta megjelenítési módszerrel megpróbáljuk a lehető legszebbé tenni. A mellékelt képen meg is győződhettek róla. Még nincs kiadó, de addig nem is tervezünk keresni, amíg nem érünk olyan fázisba, hogy ez érdemes legyen" - így Ravy, az egyik fejlesztő. Nos, a képet megszemlélve valóban igen ígéretesnek tűnik a dolog, úgyhogy én mindenképp azon leszek, hogy minden újabb infót megoszthassak veletek! Egyébként a fejlesztőcsapat minden tagja dolgozott már más projekteken, szóval ez is bizakodásra ad okot!!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)