Hirdetés

Új Guinness rekord - Öt napos Black Ops 2 maraton

|

Hölgyeim, és uraim íme Okan Kaya, az igazi kocka!

Hirdetés

Amennyiben szüleink azzal gyanúsítanának meg minket - nem minden alap nélkül - hogy túl sok időt töltünk kedven számítógépünk előtt, hivatkozzunk csak nyugodtan eme ausztrál fiatalemberre. A neve Okan Kaya, és éppen most döntötte meg a Guinness világrekordot, mint a legtovább játszani tudó ember( Mit fog szólni ehhez Boborján?)

Okan úr 7 nap alatt 122 órát töltött el a Black Ops 2 előtt, mindezt úgy, hogy még az egészsége sem károsodott. A szabályok szerint ugyanis óránként 10 perc szünetet tarthatott, vagy "elraktározhatta" ezeket a ki szösszeneteket, hogy aztán pár óra alvásra váltsaa be később. Ezek fényében is dicséretes Okan úr elhivatottsága, és csak egészen kicsit csalódott, mert ennyi erőfeszítés is csak a 37. helyet eredményezte a Black Ops 2 ranglistán....

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)