Hirdetés

Úgy tűnik, buktuk az ingyenes, félig-meddig új Unreal Tournamentet

|

Nincs még minden veszve, de aki arena shooterezne, annak mást kell keresnie.

Hirdetés

Az arena shooterek műfaja ma nem a legnépszerűbb, rendre megbuktak az újabb játékok, hiába voltak érdekesek, izgalmasak, hiába próbáltak újítani és hozták egyúttal a kötelező elemeket is, amik miatt anno a Quake III Arena és az Unreal Tournament is mindenki kedvence volt. Bár még fut, nem sokat hallani mostanában a Quake Championsről, és az új Doomokat sem a multis módjaik tették emlékezetessé.

Sajnos úgy tűnik, az Epic Games meggondolta magát, és ellentétben korábbi terveivel, nem teszi ingyenessé az Unreal Tournament 3-at.

Hirdetés

Tavaly decemberben, miután leálltak több UT-játék szerverei is, az UT3 Steam oldalán bukkant fel egy üzenet, amely szerint a játék Unreal Tournament 3 X néven, teljes átjárással lesz elérhető Steamen, az Epic Games Store-ban és GOG-on, ingyen, miktrotranzakciók nélkül, és tartalmakat sem fognak kivágni.

A közismert Wario64 viszont arra hívta fel a figyelmet, hogy tegnap kikerült ez a rész a leírásból, az Unreal Tournament 3 X nevet átírták Unreal Tournament 3-ra, és a szükséges külsős fiókok közül is kivették az Epic Games Accountot. Lehetséges, hogy a csütörtöki Summer Game Fest során bejelentenek valamit; az Epic szóvivője nem kívánt magyarázatot adni az eseményekre a Kotaku érdeklődését követően. Új termékadatlap lesz? Vagy Epic-exkluzivitás? Esetleg semmi? Meglátjuk hamarosan.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)