Hirdetés

Ubisoftnál a World in Conflict...

|

és vele együtt a Massive Entertainment is. Újabb csapat élte túl tehát az Activision főkertészének agresszív gyomlálását.

Hirdetés

Valami azt súgja, most még inkább szívetekbe zárjátok a Ubisoftot. Ha más nem is, a World in Conflict és a Ground Control rajongói mindenképp. Történt ugyanis, hogy néhány hónapja az Activision-Vivendi összeolvadás lezárása után létrejött Activision Blizzard vezetősége rövid úton kukába dobott egy rakás ígéretes projektet és tehetséges, jobb sorsra érdemes fejlesztőcsapatot.

Ground Control

ground.jpg


Indoklásra csak a napokban kerítettek sort, ami (nem a késés, maga a kifogás) sokakban felhördülést keltett.
Nem sokkal azután, hogy a 50 Cent: Blood on the Sand (THQ), a Chronickles of Riddick: Assault on Dark Athena (Atari) és a Ghostbusters (Atari) is megmenekült, a World in Conflict franchise-t és a malmői székhelyű Massive Entertainment-et (Ground Control, Ground Control 2: Operation Exodus, World in Conflict) is felvéshetjük a túlélők listájára. Az újdonsült partnerek kölcsönösen vállon veregették egymást, de arról egyelőre nem nyilatkoztak, miként képzelik el a közös jövőt.

Ground Control 2: Operation Exodus

ground2.jpg


Így ha ezer százalékosan nem is lehetünk biztosak abban, hogy kiadásra kerül a majdnem befejezett World in Conflict: Soviet Assault (PC-n kiegészítő, konzolon kibővített alapjáték), reménykedni most már szabad. Rajongóknak kötelező!

World in Conflict

conflict.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)