Hirdetés

Ubisoft - Röpködnek a milliók

|

Aki eddig nem tudta volna, mennyire sikeresek a Ubisoft különböző brand-jei, most némi információval gazdagodhat.

Hirdetés

Kétségtelen tény, hogy az utóbbi napok a francia kiadó körül forognak (lesz még néhány kapcsolódó hírünk mára is), ami leginkább a UbiDays névre keresztelt promóciós hadjáratnak és az aktuális játékkínálatot övező élénk érdeklődésnek köszönhető. Lássuk, mire is lehet büszke az Yves Guillemot vezette Ubisoft!
Legerősebb húzócímeik még mindig Tom Clancy-hez fűződnek. A népszerű szerző nevével ellátott játékokból több, mint 55 millió kelt el világszerte. Az összeg vélhetően emelkedni fog az EndWar és a H.A.W.X debütálásával. A második legerősebb pozíciót pedig a végtagok nélküli Rayman epizódjai, s az őrült nyulak kaparintották meg. További szövegelés helyett álljanak itt a számok!

assassin.jpg


Rayman: 22 millió
Tom Clancy's Rainbow Six: 20 millió
Tom Clancy's Splinter Cell: 19 millió
Tom Clancy's Ghost Recon: 16 millió
Driver: 14 millió
Petz: 13 millió
Prince of Persia: 11 millió
The Settlers: 7 millió
Assassin's Creed: 6 millió
Brothers in Arms: 5 millió
Imagine: 4 millió
Far Cry: 4 millió
Red Steel: 1 millió
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)