Hirdetés

A Ubisoft nem hagyja magára a Divisiont

|

Felröppentek a hírek, hogy a nemrég bejelentett Avatar játék miatt a Ubisoft nem támogatja tovább a Divison-t. Megkönnyebbülhetünk, a fejlesztők nem terveznek semmi ilyesmit.

Hirdetés

Pár napja derült ki, hogy a Divisiont fejlesztő csapat egy Avatar játék készítésébe kezd a Lightstorm Entertainmenttel és a Foxxal karöltve. Ezzel egy időben néhányan elgondolkodtak, hogyan befolyásolja majd ez a Division jövőjét.

A Ubisoft elmagyarázta, hogy az eddig cím nélküli Avatar játékot egy teljesen elkülönített csapat fogja fejleszteni a Ubisoft Massive égisze alatt. 

"Az Avatar játék fejlesztésének nincs semmi hatása a Divisonon dolgozó csapatra vagy arra a tervünkre, hogy továbbra is hosszútávon támogassuk a játékot. Büszkék vagyunk arra, amit eddig elért a csapat a Divsionnal, köszönjük a közösség támogatását és hamarosan többet is elárulunk azzal kapcsolatban, hogy mit hoz majd a jövő."  

- meséli a Ubisoft egy közleményben. A Ubisoft Massive, amely Svédországban található, egy hatalmas fejlesztőcsapat, ami jelenleg több mint 400 főt számlál, így külön meglepő, hogy további embereket keresnek az Avatar játék fejlesztéséhez. 

A héten érkezett meg a The Division legújabb kiegészítője, a Last Stand, amely után úgy tűnik egy ideig nem fognak érkezni nagyobb frissítések, de ha hihetünk a Ubisoft fent idézett szavainak, nem mondanak le játékuk támogatásáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)