Hirdetés

TV.GAMESTAR.HU - Channelhírek

|

A tv.gamestar.hu channelekre ebben a hónapban felkerült videókból szemezgetünk.

Hirdetés

Kollégáink hivatalos GSTV csatornákon keresztül hétről-hétre, hónapról-hónapra újabb, kizárólagosan a működési területükkel szimbiózisban élő videókkal gyarapítják tévés portálunk felhozatalát. A gtaplace.hu oldaláról megállíthatatlanul érkeznek a jobbnál jobb stunt videók, az aionhun.hu Koreából származó nagyszerű fegyverbemutatókkal készült, míg az eve-online.hu ízletes űrütközetekkel jelentkezett. Szemezgetünk és szemezgettünk.

 

Elsőként lássunk az Aion Hungary által feltöltött anyagokat. Csatornájukon szépen gyülekeznek a karaktereket, környezetet és látványos inváziókat prezentáló felvételek, azonban eddig nem ejtettünk szót a legendary tárgyakról. A véres csatákban előételként tálalt, közelharcra szakosodott kasztok számára, gyakran kellemetlenséget okoznak majd a kar- és kardnyújtásnyinál messzebb vigyorgó ellenfelek, akik távolságukat kihasználva örömmel sorozzák bátor hősünket különféle varázslatokkal, esetleg szögekkel és egyéb sérülést okozó bumerángokkal, vagy ahhoz hasonló azonosíthatatlan eszközökkel. Mivel Atreia kettészakadt földrészén a harcosok körében sem divatos egymást jól kivitelezett nyáladaggal felkoncolni, ezért érdemes mazsolázgatni azon droppok között, melyek használatával az S/M filmek főszereplőnőit megszégyenítő tárgyakkal ostorozhatjuk az ellenünk fellépő gonosztevőket.

aion_legendary_1.jpg
 

Mivel minden egyes videó az Aion koreai verziójából származik, ennek köszönhetően a helyi népszaporulatban munkálkodó szerkesztők nyelvén olvashatjuk a tárgyak megnevezését, illetve az egyéb, hozzátartozó információkat. Így olykor-olykor feltűnik a pálcikára állított háztetők szinte minden lehetséges variánsa. Egyetlen támpontunk szövegben található numerikus információ, mely feltehetőleg karakterünk minimális szintjéről hivatott tájékoztatást adni, ha az adott fegyvert szeretnénk igénybe venni. Minden videó elején közelebbről is megcsodálhatjuk a távoli sebzések bevitelére alkalmas fegyvereket, melyek nyugalmi állapotban egyáltalán nem hasonlítanak a felvételeken látottakra.

aion_legendary_2.jpg
 

Ezen legendary fegyverek használat közben durván megnyúlnak - mint látható a közzétett anyagokban is - és hangos csattanással feslett bőrt, ruhadarabokat hagynak maguk után. Több kameraállásból és lassítva is megtekinthetjük a fenyítőeszközöket, egy dologban azonban biztosak vagyunk: már a megjelenésük is tiszteletre méltó és szerencsére változatos. Természetesen az Aion csatornán további frissítések várhatóak, amint beindul az NCosft európai gépezete csak kapkodhatjuk majd fejünket az új anyagok láttán. Persze legtöbbet irigykedni fogunk más felhasználókra, akik megosztanak velünk olyan felszereléseket, tárgyakat videó formájában, melyek az „EZEK BENNE SINCSENEK A JÁTÉKBAN!!!" kategóriába sorolandóak.

aion_legendary_3.jpg
 

 

Szó szerint hajózzunk tovább. Kilépünk az exoszféra határain túlra és elhagyjuk bolygónkat, egészen addig haladunk, míg eljutunk az EVE Online űrcirkálókkal zsúfolt világába és rálelünk a magyarországi játékosokat tömörítő eve-online.hu által kibocsájtott szondára, mely lassan kihasználja teljes sávszélességét és áttölti videóit a nevezett masszívan mutliplayer online alkotás csatornájára. Következő megtekintésre citált rajongói videó isoPhotek nevéhez köthető, aki eme művel letudta tiszteletét a mérföldkőnek számító kiegészítő, a Trinity előtt. A 2007 novemberében napvilágot látott expanzióban bemutatkozott a továbbfejlesztett grafikus motor, öt űrhajóosztály, valamint összesen húsz vadonatúj űrhajó. Mivel a GameStar Online hasábjain egyre többen érdeklődnek az EVE iránt, így számukra szinte kötelező feladat karóhoz kötve legeltetni szemüket. Fogalmazzunk úgy: szép.

eve_online_eye.jpg
 

Néha kavarodást okoznak az EVE Online világában tevékenykedő klánok, éppen a klán megnevezés miatt. Az űrben kialakított csoportosulásokra a corporation szócska rövidített formájának használata szükségszerű, azaz corp (cégek). Kicsiny hazánkban 2007-ben megszületett a Bushido Corporation, mely eleinte szociális területen tevékenykedett, majd később profilt váltottak és belevetették magukat a kalózéletbe. Kitanulták a szakmát és szépen-lassan megerősödtek. Újfent kötelesek vagyunk megemlíteni isoPhotek nevét, ugyanis a Bushido Corporation toborzó videóját is személyének köszönhetjük Szeretjük a zenére optimalizált (értsd: vágott) videókat.

eve_online_bushido.jpg
 

 

Magunk mögött hagyva a tárgyalt MMO univerzumokat, tapossunk a gázpedálra és furikázzunk egyenesen Vice City neonfényben fulladozó városába, melynek utcáin az elvetemült gonosztevők mellett gyorsan kiszúrhatjuk azon őrült városlakókat, akik több tonnás vasszerkezetekkel repkednek a levegőben, és ezúttal nem a helikopterekre gondoltunk. A Vice City Stunt - Blackout 3 névre hallgató műalkotásban olyan ugratásokat rögzített a készítő, melyek arra késztetnek, hogy újra elővegyem legkedvesebb Grand Theft Autó világomat és megpróbáljam meghazudtolni kijelentésem, miszerint Daffy (a kaszkadőr) bizony hexes beállításokkal pattog, csúszkál, szaltózik és produkál olyan mutatványokat, melyeket legjobban gördeszkás szakszavakkal lehetne tökéletesen jellemezni. Igaz, itt motorral osztják a kegyetlen mutatványokat.

gta_vice_city_stunt.jpg
 

A gtaplace.hu termelékeny szerkesztőinek köszönhetően újabb stunt videó, ezúttal a Grand Theft Auto legfrissebb tagja és KillaMarci közös produkciójában. Az előző szöcskelábakon pattogó motoros ámokfutáshoz képest a GTA IV - Rampage-ben szinte minden benzint szipókázó kerekes gépezet elrugaszkodik a talajtól és hányingert keltő duplacsavarok után szikrázva landol. A beépített videó-szerkesztőnek köszönhetően több szemszögből is végignézhetjük, amint egy tűzoltásra szakosított gépjármű a fizika törvényeit meghazudtolva métereken keresztül azonosítatlan objektumként hasít keresztül New York belvárosában.

gta4_rampage.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)