Hirdetés

Tükrös robbantgatás

|

Üdv emberek! Mai játékajánlónkban lesz egy fejtörős ügyességi, és egy régi nagy klasszikus

Hirdetés

A Mirrored Maze 3 amilyen könnyűnek indul, úgy durvul be a végére, és bármennyire is idegesít minket (bár a sikertelenségért csak is magunkat okolhatjuk) szinte képtelenség abba hagyni. Van tehát két kurzorunk. Az egyik az a normális, amivel úgy általában kattintgatni szoktunk, a másik pedig ennek tükörképe. A feladat az, hogy a maga térfelén mind a kettőt eljuttassuk a célba anélkül, hogy elhagynák a játékteret. Ez a normál kurzorral még nem is lenne nagy valami, de a tükörképpel már más a helyzet. Nehezíti a játékot, hogy nem azonos pályákon mozognak nyilaink, és egy két mozgó alkatrészbe is botolhatunk. 

 

mirrored-maze-3.jpg

* * *

A tegnapi klasszikusok után felbuzdulva, nem tudtam elsiklani még egy régi nagy név fölött. Aki nem más, mint a Bomberman. Millió és egy hasonszőrű játék készült már az ő alapjaira, és ha idővel szebbek és jobbak is lettek, az "Első Bomberman" megtisztelő titulusát nem tudták elvenni tőle. S mivel ő volt az első, a recept is még az eredeti. A rombolható falakon át utat kell robbantani magunknak, hogy az ide-oda mászkáló vérlufikkal egyszer és mindenkorra leszámoljunk. Felvehető extráinkkal bombáinkat tudjuk tápolni, hogy még nagyobb legyen a bumm. De minek is mondom ezeket. Elvégre mindenki játszott már vele, és tudja miről van szó. Be is fejezem. Ja, és még több ilyen csoda a Játéközön.hu-n!

 

bomberman.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)