Hirdetés

Tropico 3 - Kislány a strandon

|

A Tropico 3 eddig főként rozsdamarta képeken mutatkozott be, de most végre napfénye oldalát is felénk fordította.

Hirdetés

Az első mozgóképekig még várnunk kell egy kevéskét, de nem túl valószínű, hogy túl sok álmatlan éjszaka várna ránk, lévén a Kalypso Media még nyáron szeretné az üzletek polcain tudni a Tropico 3 dobozait. Az újonc német kiadó eddigi legnagyobb dobására készül, s ezért megvásárolta a Take Two-tól az évek óta porosodó licencet, majd megbízta a városépítő és gazdasági szimulációs játékok terén járatos Haemimont csapatát (Imprium Romanum, Grand Ages: Rome) a fejlesztéssel.

Tropico 3 - 39. kp Tropico 3 - 38. kp Tropico 3 - 37. kp



A Tropico 3 az első, sikeresebb epizód receptjéhez tér vissza, tehát kalózok és rum helyett diktátorok, katonák és rum kíséretében tölthetjük majd időnket, amennyiben bizalmat szavazunk a játéknak. Amennyiben a részletekre is kíváncsiak vagytok, olvassátok ez a témában született előzetest.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)