Hirdetés

Torchlight Frontiers - nem az eredeti fejlesztőktől, de kapunk új részt

|

Kilenc hónappal azután, hogy a Torchlight szériát jegyző Runic bezárt, bejelentett a Perfect World Entertainment egy vadonatúj epizódot.

Hirdetés

A Torchlight 3 már biztosan nem fog elkészülni és nem csupán a Blizzard népszerű játéka, a Diablo III miatt, hanem azért sem, mivel a sorozatot fejlesztő stúdiót bezárta a Perfect World Entertainment. Az okok abban keresendőek, hogy a Runic Games valószínűleg nem fért bele az "online játékok szolgáltatásként" elképzelésbe, amit a kiadó követni szeretne, így mennie kellett. 

Hirdetés

De ez nem jelenti azt, hogy nem bővül tovább a széria. A Perfect World bejelentette a Torchlight Frontiers névre keresztelt új részt, amelyet az Echtra Games készít. Ezt a stúdiót még 2016 elején alapította a Runic Games társalapítója, Max Schaefer.

A Frontiers ugyanabban az univerzumban fog játszódni, mint az előző Torchlight játékok, viszont - ahogyan azt a mellékelt trailer is mutatja - más lesz a hangulata. Schaefer elmondása szerint projektjük egy megosztott, tartós és dinamikusan generált világ lesz, amiben a haverokkal csapatot formálva küzdhetünk le ellenfeleket és fedezhetünk fel embert próbáló dungeonöket, valamint ősi civilizációk romjait. Van hozzá ízelítő is: 

A Torchlight Frontiers megjelenése 2019-ben számíthatunk PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)