Hirdetés

TOP 10 főcím #9

|

A GameStar hasábjai után TOP 10 mániánk már a megújult TV.GAMESTAR.HU oldalunk is terjed!

Hirdetés

Mióta van nyomtatott TOP 10, azóta töretlen népszerűségnek örvend. Aki pedig mostanság volt oly merész, hogy elfáradt a kívül belül megújult TV.GAMESTAR.HU oldalra, az hangos kiadásban is felfedezhette népszerű toplistarovatunk. Mert vannak olyan versenyszámok, amelyeket nem, vagy nagyon körülményesen lehetne printben megrendezni, amilyen például a játékfőcímek versenye. Leírnánk mi szívesen, hogy "jaj a zene be szép", meg hogy "akkorát néztem, mint egy ház" de a dolog igazi aromáját nem tudnánk veletek megosztani. Ezért pont kapóra jött TV-s siteunk vérfrissítése, ahol ezen kívül kvízjátékkal és értékes nyereményekkel várunk mindenkit. A hír apropója pedig a TOP 10 főcímek közül, a szerintünk kilencedik Odin Sphere, varázslatos dallamai. Ja! Hogy a tizediket sem ismered? Akkor nézd meg itt, és lesd folyamatosan a további helyezettekért  a  TV.GAMESTAR.HU-t!

 

gstv-top10focim-9.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)