Hirdetés

Tony Hawk: Ride - idén csak USA-ban, NB-ban és Németországban

|

A gördeszka kontrollerrel rendelkező játékot csak az amerikaiak, britek és németek élvezhetik idén, a többieknek várniuk kell.

Hirdetés

Érdekes húzás ez az Activisiontől, csak sejtéseink lehetnek arról, hogy ezzel mit szeretnének elérni. Valószínűleg felmérik a terepet, hogy mennyire van igény a három nagyhatalomban, s aszerint igazítják a megjelenést a világ többi országába.

Aki nem az Amerikai Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában vagy Németországban él, az csak jövőre juthat hozzá a Tony Hawk: Ride egy példányához, amit az olvasói kommentárokból ítélve nem is nagyon bánnak a játékosok. A Tony Hawk széria már régóta nem az, aminek lennie kellene, a Skate viszont egyre nagyobb teret hódít. Míg előbbi a játékélményre megy rá, az utóbbi esetében a realizmus és a látványosság dominál. Mindenki döntse el, ő melyik játék mellett teszi le a voksát. Bár Tony Hawk szerintem egyértelműen nem a világ legjobb gördeszkása, azért nézzétek meg a lenti videót, van pár jó megmozdulása.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)