Hirdetés

Tom Clancy's The Division - bevonják a szettek tervezésébe a játékosokat

|

A Ubisoft a játékosok véleményére kíváncsi a szettekkel kapcsolatban - a fejlesztésből így ti is kivehetitek a részeteket.

Hirdetés

Sok bajjal küszködik a The Division, de a fejlesztők nem adják (még) fel a játékot. A tesztszerverek bevezetése után ezúttal a játékosok véleményét kérik a szettekkel kapcsolatban.

A Ubisoft Massive fejlesztői a hivatalos fórumon indítottak egy posztot, amiben arra kérik a játékosokat, hogy mondják el őszinte véleményüket a a játékban található tizenhárom Gear Setről. Feltettek egy olyan kérdést is, hogy a játékosok szerint melyik szett a legérdekesebb - nem figyelembe véve a bónusz statokat, csakis a koncepciót és a kinézetet. Ha szeretnétek szavazni, azt itt tehetitek meg.

A fejlesztőcsapat a továbbiakban is igyekezni fog bevonni a rajongókat a The Divison fejlesztésébe, hogy minél jobbá tegye a játékot. A soron következő 1.4-es patch októberben érkezik, és állítólag hatalmas változásokat hoz az eddig megszokott játékba. Emiatt egyébként késik is a következő két DLC, mert a Massive előbb az alapjátékot javítaná ki.

Ti toljátok még a Divisiont, mik a tapasztalataitok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)